Чији си ти, Мали?
6. октобра, 2021.
УРА у ћорсокаку, или је на лицитацији
7. октобра, 2021.
Прикажи све

Ратко Кнежевић о куму Милу: Знам те лопино кад нијеси имао одијело, а сад осниваш трустове да сакријеш покрадене милионе

Ратко Кнежевић, (Фото: Монитор)

Поводом афере „Пандора папири“ и учешћа предсједника ДПС-а Мила Ђукановића у скривању имовине и новца на сумњивим дестинацијама и туђим рачунима огласио се и Ратко Кнежевић, Милов некадашњи кум и један од најближих интимуса:

Црногорци: прије него што сама Америка распише потјерницу за Ђукановићима, јер на то има право по јурисдикцији доларских коруптивних трансакција, ухапсите га сами.

Ратко Кнежевић, (Фото: Монитор)

Забраните ДПС као политичку партију која је са Маровићима и Ђукановићима (додајте Милицу и мужа Зорана, Роћена и Бемакс, Гвозденовића, Вељовића & Марковића те фабрику лажних цигарета у Мојковцу, Милове Бана, Михаиловића, Душку Јекнић и већ ухапшеног Брковића) највећа и најозбиљнија мафијашка интересна група на Балкану (укључујући све земље екс-ЈУ, плус Бугарску и Румунију).

Тек тада демократске ће слободе бити освојене.

Ни попови (још једна коруптивна прича под плаштом светосавља) са свом својом таблоидном пропагандом неће вам
моћи ништа.

Нисам сигуран за остатак Западног Балкана, али процесуирајте ову пљачку и ЕУ вам буде отворила своја врата. Само то се и чека.

‘Лопино и лажовчино. Трустови се САМО оснивају кад се ради о великим богатствима. Ти лопино, а добро се знамо – када сам те упознао ниси имао одијело да обучеш, кравату да ставиш, а камоли сат – провео си 31 годину на државним функцијама. Провео си шест мјесеци два пута као тобоже приватник али при том си остао вођа партије.

Дакле ти си оно што европска и америчка регулатива препознаје као ПЕП (politically exposed person), што значи да, ако си нешто направио – а опет ти и ја знамо да су то стотине милиона еура и долара – направио си користећи своје функције. Све то што сте ти, као пар екселанс ПЕП, твој брат, твоја сестра, твој син (сви су ПЕП и ниједна озбиљна европска и америчка банка им не би отворила ни обичан, а камоли труст рачун), направили, припада грађанима Црне Горе, ако ови што су данас на власти, или они који то буду били сутра, знају ишта о томе.

Мило и Блажо Ђукановић, (Фото: Вијести)

Мило Ђукановић тако лијепо прича сада у Њу Јорку, ономад у Загребу, прошлих недјеља у интервјуима сваком ко је хтио да га сними. (Искрено “напалили” су се само неки хрватски медији.) Да се човјек чисто запита како Црна Гора није имала таквог лидера 1991 кад се нападао Дубровник, 1993 кад су се десили Штрпци, 1995 Сребреница, 1997 кад се Милошевић његовим, Ђукановићевим гласовима, изабрао за Предсједника накарадне творевине која се звала “СРЈ”, кад је систематски уништавао ЛСЦГ и Перовића, сваки заметак демократије у својој земљи, и тако даље, наставите низ. Знате која је поента приче?

Како вас 500 милиона еура кеша плус на рачунима у Женеви, Абу Дабију, и Бакуу, направе толико самоувјереним да заборавите што сте, заправо, били прије тога. Ђукановића треба проучавати највећи гуру самоуспјеха, Тони Робинс. Американац, по оцу са Брача.

Знате оно “Пробудите дива у себи”, “Неограничена моћ” (вашег карактера)..
Једино што је буђење “дива” у Ђукановићу плаћено стотинама и хиљадама мртвих, рањених, расељених широм бивше државе, “спаљеном земљом” у Црној Гори гдје 90 посто народа, које год да су нације и вјере, преживљавају од еура-два дневно, и из које сви желе да бјеже. Ђукановићу пиши књиге: “Како сам успио у животу”, то је једино што ће теби као активном учеснику у шверцу цигарета и кокаина остати за повијест.

Ти си највећа морална олош која је ходала Балканом. Тефлон образ зваће се по теби. Мало ли је?

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *