Виртуелни самит Бидена и Сија у време пораста тензија између САД и Кине
15. новембра, 2021.
Због напада на генералног директора РТЦГ-а ухапшен директор Бемакс арене
15. новембра, 2021.
Прикажи све

Кнежевић: Милови партнери су власници Кумбора, а Ацови Луштице (видео)

Ратко Кнежевић, (Фото: Курир)

Ратко Кнежевић,
(Фото: Курир)

У интервјуу за РТ Никшић, Ратко Кнежевић је, поред осталог, говорио о сумњивим пословима актуелног црногорског предсједника Мила Ђукановића и његове породице.

“Невјероватно је да су партнери Ђукановића власници ‘One&Only’ у Херцег Новом, невјероватно је да су палестински бизнисмен Рашид и египатски бизнисмен Савирис партнери Ђукановићевог брата у Луштици, да је заступник интереса Катара, који је купио и намјеравао да купи још јако пуно земље у Црној Гори, сестра предсједника Ђукановића. Невјероватно је да један

београдски бизнисмен оптужује Ђукановића да је узео провизију за дозволу грандње хотела на острву Свети Марко, која се никада није остварила.

Невјероватно је да подаци из истраге коју је спровела Комисија за заштиту интереса на њујоршкој берзи воде према његовој породици. За сада се, нажалост, није нашао неко озбиљан у тужилаштву и судству да то процесуира, што и није чудно када знамо да су оба под директном контролом ДПС-а и Мила Ђукановића”, казао је Кнежевић, некадашњи близак сарадник Мила Ђукановића.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=lznM1m4Vv0I[/embedyt]

Извор: ПЦНЕН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *