Кнежевић: Милови партнери су власници Кумбора, а Ацови Луштице (видео)
15. новембра, 2021.
Одласци на стадион морају бити празник за све, а не прилика за дивљање шовиниста
16. новембра, 2021.
Прикажи све

Због напада на генералног директора РТЦГ-а ухапшен директор Бемакс арене

Лазар Вукчевић, (Фото: Борба)

Лазар Вукчевић,
(Фото: Борба)

Директор Бемакс арене Лазар Вукчевић (38) приведен је због насилничког понашања на штету Бориса Раонића, генералног директора РТЦГ-а, сазнаје БОРБА.Осим њега, приведени су Бошко Јовићевић (37) и Никола Стијепчевић (36) из Подгорице.

Они су се као чланови навијачке групе “Ултрас” налазили на источној трибини стадиона “Под Горицом”, чекајући почетак фудбалске утакмице између репрезентација Црне Горе и Холандије када су примијетили да на трибину долази Раонић.

Када је Раонић покушао да уђе на трибину, Вукчевић му се обратио ријечима да му је забрањен улаз, називајући га погрдним именима, док су Јовићевић и Стијепчевић стали испред Раонића.Јовићевић га је сад подгинутим кажипрстом у његовом правцу, гурао руком у предјелу десног рамена, спречавајући га својим тијелом да прође на трибину, уз упућене увреде.

Повицима упућеним Раонићу од стране Вукчевића и Јовићевића да не може проћи на трибину, придружио се и Стијепчевић.Полиција је привела сву тројицу, због постојања основане сумње да су починили кривично ђело насилнично понашање.

Извор: Борба

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *