Нови мигрантски талас
19. новембра, 2021.
Бројеви и политика: Зашто је 4 посланика УРА-е веће од 24 ДФ-а
20. новембра, 2021.
Прикажи све

Засвирај, па за пас зађени!

Лидери ДФ-а, (Фото: Вијести)

Лидери ДФ-а, (Фото: Вијести)

Давно ми је мој Ђедо Владо, најразумнији човјек којег сам срео у животу говорио “ засвирај, засвирај, па за пас зађени“ ДФ од свог почетка, негдје од октобра прошле године, врши опструкцију новој влади, шта је све речено за нову владу сви знамо, свакаквих увреда, измишљотин, итд. а последњих неколико мјесеци, врше опструкцију, и Скупштине, и владе, очито натежући толико ситуацију, да натјерају некога другог да обори владу, што они немају ону работу да ураде, и да после тога, могу тога оптужити за издају.

А ради се само о томе, хоће ли пар функционера ДФ-а сјести у министарске фотеље, јер су сва остала мјеста попуњена по партијским квотама. Јасно је да такво стање не може трајати у недоглед, и посјета оног Ескобара је, између осталог, имала сврху да се разријеши постојећа ситуација. ДФ је очито замислио да без њих нема владе, али како се прича, на столу је решење да УРА формира мањинску владу, уз подршку ДПС-а, са задатком да прочисти бирачки списак, измијени изборно законодавство, и у року од мјесеци организује нове изборе.

Ово би дало прилику ДПС-у да се ослободи старих, корумпираних кадрова. Питам се хоће ли једини „аутентични представници Срба“ дозволити да падне најсрпскија влада од 45.г због пар министарских фотеља. Хиљаде људи подубини, ширини, и висини су запослене по партијским квотама, питам се, ако је ово истина, како ће реаговати када их нова влада пошаље кући

Миле Лазаревић

Извор: Фејсбук

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *