Србин нови селектор Русије!
22. октобра, 2021.
Да ли ће машине људима узимати посао?
22. октобра, 2021.
Прикажи све

НАТО демантује ДПС и Кентеру

Јенс Столтенберг, (Фото: Reuters)

Јенс Столтенберг,
(Фото: Reuters)

„НАТО има врло стриктне безбједносне протоколе о дијељењу информација. Не могу да детаљно говорим о протоколима, али могу да вас увјерим да смо у могучности да дијелимо информације на безбједан и сигуран начин“, казао је Столтенбер

Црна Гора је високо цијењени савезник НАТО-а и доприноси колективној безбједности на бројне начине, казао је генерални секретар Алијансе Јенс Столтенберг.

На питање да прокоментарише наводе да је током Самита НАТО-а у јуну незванично речено да Алијанса не би требало да дијели све информације са новом Владом Црне Горе, због утицаја који на њу имају Србија и Русија, Столтенберг је казао да Алијанса има врло стриктне безбједносне протоколе о дијељењу информација.

„НАТО има врло стриктне безбједносне протоколе о дијељењу информација. Не могу да детаљно говорим о протоколима, али могу да вас увјерим да смо у могучности да дијелимо информације на безбједан и сигуран начин“, казао је Столтенбер за ТВЦГ.

Генерални секретар је истакао да се Црна Гора придружила НАТО-у не тако давно и Црна Гора је високо цијењени савезник.

„Црна Гора доприноси нашој заједничкој безбједности на бројне начине, и цијеним присуство министарке одбране Црне Горе на састанку минситара одбране јуче и данас у Бриселу“, закључио је Столтенберг.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *