Хавијер Блас: Мој лични ценовни шок – или о маслиновом уљу
13. августа, 2023.
Грубач: Старомодна демонстрација дуплих стандарда
13. августа, 2023.
Прикажи све

Реис

Реис Фејзић, (Фото: Архива)

Реис Фејзић ћути као заливен, онда када се чује како представници бившег режима нападају мањинске народе, а кад и како је прегласан када од инцидента на плажи треба направити прогон муслимана из Црне Горе

Реис Фејзић, (Фото: Архива)

Пише: наш стални дописник са Дивљег запада Милија Тодоровић (у улози Гарија Купера)

Схватио, прилично касно, да је Мило Ђукановић прешао на списатељско-саопштењски мод, те да су Вељовић и Меденица у притвору, па бескомпромисно кренуо да брани тековине 30-годишњег претходног режима. Те мањине угрожене, те никад горе још од 90-тих, те ,,збијмо мањинске редове“… Лијепо га је разоткрио Ж. Ивановић прошле недјеље у сликовитом тексту о томе кад и како реис Фејзић ћути као заливен, онда када се чује како представници бившег режима нападају мањинске народе, а кад и како је прегласан када од инцидента на плажи треба направити прогон муслимана из Црне Горе.

Немам томе шта да додам, осим искрене наде да ће мудри људи из муслиманског, бошњачког, албанског и хрватског корпуса, они којима је Црна Гора на срцу и души, јавно осудити овакав реисов плес двоструких стандарда и показати да је грађанска држава, једнака права и једнака брига за све, те једнака осуда свих који криво чине, једино што нам нуди перспективу и по Божијим и по људским законима.

До читања у сљедећем броју….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *