nenad canak vucic
Чију игру игра Чанак и зашто је омиљени гост на Вучићевим телевизијама
3. септембра, 2021.
Амерички технолошки џинови лобирају у ЕУ
3. септембра, 2021.
Прикажи све

Премијер којег изгледа мрзи да влада

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић јуче се огласио на Фејсбуку поводом устоличења :

Влада Црне Горе ће учинити и чини све, у складу са својим надлежностима, да до инцидената поводом устоличења Митрополита Јоаникија не дође и да све протекне у миру.

Уколико до инцидената ипак дође, Влада неће бити одговорна, него ће бити одговорни они чија је одговорност јасно прописана Кривичним закоником Црне Горе, а то су организатори, односно изазивачи протеста.

Предсједништву ДПС-а и лидеру те партије поручујем да се уздрже од демагошких саопштења којима с једне стране стварају тензије, а с друге стране одговорност за евентуалне инциденте покушавају пребацити на Владу, будући да се одговорност не утврђује на основу јавних саопштења, већ стриктном и принципијелном примјеном Кривичног законика

 

Премијер говори као да је само пуки судионик прилика овдашњих а не први човјек извршне власти која има два ”министарства силе”- Министарство правде и Министарство полиције.

Господине Кривокапићу имате закон у рукама и силу те чувајте поредак и ред у држави

Или ћемо молити Ђукановића и његову криминалну дружину да воде рачуна о миру и реду и закону на чијем су удару требали да се нађу прије годину дана.

Премијеру или води државу или батаљуј. На Ђукановића више нико не рачуна озбиљно, осим можда Ви. Не би то било добро

1 Comment

  1. Bob каже:

    Krivokapica dovoljno dobronamerno savetuju svi moguci Vucicevi i Milovi mediji ne propustajuci ni najmanju gresku.
    Ozbiljan istrazivacki novinar zna, ili bar neka pita, gde ga ceka obilje materijala za pisanje ako zeli da se bavi istinom…Nazalost ovako je svima mnogo udobnije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *