Маузолеј на Ловћену-споменик раздорa
1. децембра, 2021.
Расте вјероватноћа распада САД-а
1. децембра, 2021.
Прикажи све

Патриотизмом се ките они који су очерупали ову земљу

Чланови партије ДПС, (Фото: Вијести)

Не знам за вас, али мени је веома БЉУЦ кад партија која је, 30 година, свесрдно тјерала и напокон отјерала преко 100 000 младих, образованих, интелигентниг и непоткупљивих људи из ове земље, презентује „програм за младе“ и сличне платформе. Стање је лијепо илустровала једна моја пријатељица, која каже: „Рашћерали су ми пола фамилије и све пријатеље по иностранству. У оволикој Подгорици више немам с ким кафу попити!“

Такође ми прилично БЉУЦ кад њихови коалициони партнери држе морално слово о поштењу и чувању интереса грађана, а свједочили су и држали им штерику у многим непочинствима. Што би народ рекао:“ ко о чему, коалициони партнери о поштењу“.
Неописиво ми је БЉУЦ што се лоповлук, јавашлук, харачење, арчење, алавост и сваки други криминал маскирају причом о заштити националних интереса.

Чланови партије ДПС, (Фото: Вијести)

Па, другари, није баш да је највећи црногорски интерес у историји утаја пореза или шверц кокаина.
Невиђено ми је БЉУЦ што се они који јасно и гласно говоре истину и ствари називају правим именима таргетирају као „издајници“ и гурају у исти кош са „четницима“, па то отприлике изгледа овако:
„Зашто сте преписали цијелу државу Кинезима као гаранцију за ауто пут?“
„Мрш, четнику!“

Или:

„Зашто хоћете да све ријеке стрпате у цијеви, да сравните Сињајевину минобацачима, да слистите Љубовић и да уништите обалу нафтним бушотинама?“
„Ти си издајник!“

Неизрециво ми је БЉУЦ што се патриотизмом ките они који су очерупали ову земљу као лисице кокошињац. Патриотизам, очигледно, мјере формулом „величина пореског дуга директно је сразмјерна квадратури истакнуте заставе на фирминој фасади“.

Безгранично ми је БЉУЦ кад се антифашистима називају десничари, нацисти и екстремни националисти који презиру све лише свог етноса и који по вас драги дан мантрају „ово је наша земља, ми имамо прече право на њу и не можемо сви бити једнаки у њој“.

Дакле, БЉУЦ!

Сандра Вујовић

Извор: Фејсбук

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *