Опречно о квалитету кинеске израдње црногорског аутопута
10. новембра, 2021.
Како је Пољска на листи „ауторитарних режима” потиснула и „озлоглашену” Орбанову Мађарску
10. новембра, 2021.
Прикажи све

Ђукановић у обиласку згаришта које је оставио за собом

Владана Ломпар, (Фото: Вијести)

Данашња предизборна посјета Мила Ђукановића Пријестоници Цетиње може се посматрати као обилазак згаришта које је тирјанин оставио за собом, казала је потпредсједница цетињске УРЕ Владана Ломпар.

Владана Ломпар, (Фото: Вијести)

Ломпар истиче да данашњи састанци у Пријестоници и са привредницима, као и обилазак градилишта градског стадиона могу симболично осликати тридесетогодишњи Ђукановићев однос према Пријестоници.

„Разговори са страначким колегама у Пријестоници, који су грађанима Цетиња оставили скоро 40 милиона еура дуга, без икаквог суштинског напретка, само су сегмент крајњег резултата њихове политике према Цетињу“, наглашава Ломпар.

Додаје да састанак Ђукановића са привредницима баца свјетло на уништену цетињску привреду коју је доласком на власт Ђукановић разорио, а руководећи кадар бивших предузећа наградио функцијама у Влади.

Ломпар истиче да Ђукановићева посјета градилишту градског стадиона на најпластичнији начин осликава резултате његове дугогодишње владавине.

„Грађане Цетиња остави без посла, отјера их из Пријестонице, крене да гради стадион са већим капацитетом од броја становника. Његови сљедбеници униште најстарији фудбалски клуб у држави и пошаљу га у трећу лигу. Типично Потемкиново село. Салдо је нула“, закључила је Ломпар.

Извор: Вијести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *