Насин ровер нашао врата на Марсу
17. маја, 2022.
Црногорска либерална странка Косова против Ђукановићеве посјете Косову
18. маја, 2022.
Прикажи све

У чему је њихов проблем? У попу није, у женским правима није…

Фото: Побједа

Јуче су Цетињани на својој шетњи подршке Украјини, на вр̓ своје колоне истакли транспарент који су, очито, били припремили за перформанс испред РТЦГ-а. Пише: „Гојко – пропали Путинов абортус“.

Фото: Побједа

Јуче је, изгледа, „промашио“ један корисник друштвених мрежа тврдећи да није проблем у попу (о. Гојку Перовићу, прим. М.У.), тврдећи да комитске перформере регулише мржња, а не наводна борба за право и правду у свијету. Међутим, остало је занимљиво његово размишљање, те га ипак преносимо овдје.

„Нијесам згађен над овом фотографијом, већ осјећам стид. Готово да жалим ове жене што су велике проблеме савременог друштва узеле као параван да артикулишу своју мржњу која баш никакве везе нема са правима жена.

Све достиже ниво апсурда, лудила, хистерије, чега ли! Похитале са транспарентима да кажу шта мисле о абортусу, шта мисле о материнству, шта мисле о сексу прије брака – а једино што смо схватили јесте да им је, аман, за све проблеме крив о. Гојко Перовић.

У чему је онда њихов проблем? У попу није, у женским правима није… Очито њима смета светосавље. Заправо, сасвим сам сигуран да ни о светосављу ништа не знају. Све ми се чини да их је неко послао, ко зна шта им је рекао, можда: „Идите испред јавног сервиса; у име женских права, правде и слободе, поручите да мрзите попове, светосавце и Србе” (Извор: Милорад Дурутовић/Фејсбук).

Милован Урван

1 Comment

  1. Kes каже:

    Kako je veliko i dostojanstveno izgledao juce nas divni otac Gojko za nas koji poznajemo njegov lik i djelo u odnosu na onu malu i jadnu sacicu nikoga i nicega.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.