Све већа нервоза у Пандора друштву
7. новембра, 2021.
Историја-Новак престигао Сампраса!
7. новембра, 2021.
Прикажи све

Пропали шеф бившег режима за наук свима који челом желе „достићи небеса“

Пропали шеф бившег режима је имао квалитетне ПР мајсторе који су га научили како да изражајно маше главом и грана рукама.

Имао је и одличне специјалисте који су га научили како да пласира шупљу демагогију, лишену логике и смисла, све уз дотичну мимику лица, мицање ушима и обрвама, кружење длановима који се потом гибају лијево и десно.

Сам је научио како да купује подлизе који су му битни, а који су груписани у СДП, СД, БС и албанске странке, или су „истакнути медиоштакори“- дајући им обилато државни новац, станове, пензије, радна мјеста за родбину, титуле, награде- капом и шаком.
Успио је да ефективно стопи државни апарат са подземљем и добије врхове супермоћи.

Иван Брајовић и Рашко Коњевић, (Фото: Вијести)

Инстинктом се одржавао лагано прелазећи из једног у следећи радикализам, гдје је константа само била- рђава и острашћена реторика коју „пас с маслом не би појео“!

У охолости и свемоћи је ударио на Православну цркву, последњу непопљачкану стопу Црне Горе и добио стравични нокаут од блаженопочившег Митрополита гдје му се лична империја сасула у комаде, а сада лагано трули.
Нокаут, од којег цвиљење дотичног не престаје.

То је метафизика, да „пукнеш дробом о ледину“ кад мислиш да си свемогућ.

Е то је лијепо видјети и за наук свима који челом желе „достићи небеса“ на несојски начин, задојени меркантилношћу, ненаједеношћу и тешком поганштином.

Војин Грубач

Извор: Фејсбук

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *