Секс и насиље изненадили интелектуалце
18. јул, 2023.
Небојша Јеврић: Реквијем
18. јул, 2023.
Прикажи све

Наплата изласка?

То што је његов рођак и презимењак нападао ученике богословије и црквењаке (све млађе и слабије од себе) по Цетињу, није ни близу пажње коју заврјеђује чувени Драган Дуда Чавор, локални кабадахија који се крије под фирмом „приватног предузетника“ и на Ловћену држи монопол над свим што се миче, ево већ деценију уназад.

Пише: наш стални дописник са Дивљег запада Милија Тодоровић (у улози Гарија Купера)

Он је ломио рампе за наплату НП Ловћен и постављао себе изнад државе, а на сред Иванових Kорита развукао хотел каквога „нема на свијет“…

Он је пред пуном сеоском црквом на Kоритима поручио Амфилохију: „Ристо, бачићу ти бомбу“ – и тако, причају свједоци, на тренутак прекинуо литургију. Притом је развијао посао продаје пршута по Србији и возао Ловћеном кола са БГ таблама.

Ова „крупна риба“ сада се нашла у непознатим водама владавине права и закона, па се не сналази најбоље на наплатним пунктовима НП. Навикао је да виком и грајом потискује неистомишљенике, а сада се суочио са људима са којима не дијели бизнис-дил, ни политичку идеологију, а којима је посао да спроведу закон. ВИДИ: portalanalitika.me

Зато је, на јасно питање „у чему је проблем?“ и „зашто омета службенике НП?“, рекао да долази са „пријатељским намјерама“. Што ће рећи: спуштио је дурбин. Он ће очигледно морати да изађе из сопствених навика да заводи ред мимо државе.

Kако ствари стоје, по законима ЦГ, улазак на Ловћен се наплаћује. Не знамо је ли и колико је Чавора коштао улазак у привилеговане послове и улоге „локалног шерифа“, али ће излазак из тога свијета морати да му се наплати.

Његовим довођењем „к познанију права“.

До читања у наредном броју.

1 Comment

  1. Игор каже:

    Милија, добро знаш, да је лакше камили проћи кроз иглене уши него овоме Чавору да уђе у царство небеско.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *