Кривокапићу не оклијевај, да лете и Брђанин и Батистута из Брскута
9. септембра, 2021.
У Црној Гори се псује и пријети у име Христа?
9. септембра, 2021.
Прикажи све

Крах ”балван, камен и гума револуције”

Војин Грубач

Шта се десило на Цетињу? Укратко, крах „балван, камен и гума револуције“ Мила Ђукановића, његових идеолога екстремизма и медија који су хушкачи на нереде.
Потпуни пораз, апсолутни, оцијенио је политички аналитичар Војин Грубач.

Одбране од скаредности окупљања и лоших намјера нема! На Цетињу је Монструм окупио цијели бивши естаблишмент: посланике, лидере партија сателита и квазиграђанисте у штаб који је командовао башибозуком придошлим с гас- маскама из разних крајева државе и „легитимацијом“- ми смо Цетињани!?
Разлог доношења гас- маски је очит, затрпавање саобраћајница кршима и гумама, као и каменовање полиције које је унапријед било планирано је само по себи подразумијевало употребу сузавца и одбрану бунтовника гас маскама“, подсјећа Грубач на ужасне сцене на Цетињу.

Он сматра да да су протести планирани да буду мирни, нису биле потребне гас- маске а организатор би пријавио скуп.

„Реакција полиције је била одлична- одбрамбеног типа с циљем да не дође до проливања крви и повреда, што би Монструмови медији искористили за нови циклус пропаганде.

Сва прича се завршила знаковитим подвијањем репа Монструма који је умислио да послије низа пораза на изборима има право, под неадекватним идеолошким изговорима кршити све законе и Устав државе чији би морао бити заштитник“, закључио је Грубач.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *