Трагедија Србије у Бечком рату (1683-1699)
12. септембра, 2021.
Медији виде само оно што им се плати
13. септембра, 2021.
Прикажи све

Изостани са протеста, ако ти баста Фатићу

Богдан Фатић (Фото: ДПС)

Има протеста и протеста, али ови што их организује власник ДПС-а Мило Ђукановић куриозитет су по много чему.

Богдан Фатић (Фото: Скупштина Црне Горе)

То су протести на које се позива и доводи. Не смијеш изостати.

Можете замислити како је тужна позиција посланика Ђукановићеве партије који морају доћи гдје год шеф каже, без обзира на њихова увјерења, ако их уопште имају.

Један примјер.

Посланик ове партије из Берана Богдан Фатић, чији су преци, како нам говоре одлично упућени његови суграђани Беранци, продавали иметак да би сеоској цркви испод Комова поклонили звоно, данас долази под зидине Цетињског манастира да уз усташке повике псује свештенике те исте цркве за коју су његови Васојевићи, када год је требало, давали главе.

Добри мој и насмијани Богдане, ако те је Бог дао да чиниш то што чиниш, а није, овоме те учи власник партије и ваших живота Ђукановић, онда би био ред да и крајем мјесеца дигнеш глас против устоличења новог епископа будимљанско – никшићког Методија, које ће се догодити у твојим Беранама, у древним Ђурђевим ступовима.

Ако је Цетињски манастир ваш, односно милогорски, онда су и Ђурђеви ступови, јер су они старији 300 година и по тој депеесесовској логици су још „црногорскији“, јер што је нешто старије то је „црногорскије“ све тамо до протозое.

Богдан Фатић са партијским колегама на партију (Фото: Фејсбук)

Шалим се, мој атипични Васојевићу, немој горе дизат’ гласа, е ће те копривом ишарат подно бермуда да се чешеш док ти Мило утекне за Дубаи.

Рекоше ми много тога о теби твоји честити Беранци, након што „Вијести“ објавише да си јуче са Драгињом и Ранком био на Цетињу.

Али ми те жао па нећу у детаље. Доста је теби муке што канонску цркву од њених свештеника и вјерног народа мораш да „браниш“ са талогом који је тамо за 50 еура, са полусвијетом који сузи док пјева усташке пјесме и кличе фашистичке покличе, са иновјерницима и невјерницима који о Богу знају само из псовке… и осталом свитом са којом се пристојан човјек нерадо сусреће и на пазаришту.

Жалили су ми се твоји партијски другови да су морали, мимо своје воље, доћи да тугују на комеморацији када је умро Боро (Тамарин) Кривокапић.

Била празна сала ЦНП, па су сазивали угледнике партије да дођу да се употпуни жаловна атмосфера.

Није лако вама.

Треба имати за то желудац.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *