У реконструисаној влади нема мјеста за самозване експерте
14. октобра, 2021.
Америчка „булдожер“ дипломатија: Стиже ли у Србију и трећи Холбруков специјалац?
14. октобра, 2021.
Прикажи све

Гдjе је реакција Србије, предсједниче?

Вучићу чији си ти председник? И…Ко си ти уствари??? Пуних 8 година сатиреш србско на Космету!

Најпре си србске општине на северу погасио! А онда кренуо и са институцијама СРБСКИМ, да би на њиховим местима албанске заживеле. Полицију, Ц. Заштиту, судије, Телеком (а сада и Елект. Дистрибуцију србску најављујеш)…У шиптарске институције си утерао и косоварима их направио!

Свака акција Албанаца као да је претходно усаглашена са државним врхом Србије. Најпре са хапшењем Марка Ђурића када му ,,онај” који уместо да га муњевито евакуише, мирно прилази и каже ,,дошли су”, на шта Ђурић клима главом и мирно чека…Шта? Реализацију договореног? Не знајући да ће бити као кер приштинским улицама вучен и понижен. Чиме заправо није понижен он, већ Србија!

Марко Ђурић, (фото: Данас)

По договору се дешавају и следећи упади у град, па и они на административним прелазима, а мислим и овај данас. Само што вам је данас сценарио измакао контроли.

Где је реакција Србије председниче??? По Уставу си у обавези да свим средствима браниш свој народ и државу! Рећи ћеш да Резолуцијом и Кумановским Споразумом не можеш војно реаговати. Али нигде не пише ни да мораш мирно гледати како ти народ убијају, рањавају и хапсе!

И не долази у Рашку. На Космет дођи! Не долази да нас поново успављујеш причом да мирни будемо и не наседамо на провокације. Јер све ово одавно већ нису провокације већ опкољавање логорском УЧК жицом народа србског, корак по корак.

Не замајавај више ни себе ни нас смешним сазивима савета за одбрану. А ни Војску Србије не понижавај водећи је на излет до Рашке и назад! Брукаш и себе и њих. Озбиљна држава само једном, највише два пута, сазива ,,Савет”. Трећи пут улази у рат!!!

Да не би поново глумио миротворца, нико од нас овде не жели ни ружну реч изговорену, а камо ли рат! Али ако нам се он наметне, од њега сигурно бежати нећемо! Напротив!!!

И да, ниси ти никакав миротворац! Плашљивац си ти. Немаш храбрости. У ствари имаш дрчности и свирепости, али само према народу србском! Према нама који не пристајемо на продају Космета и светиња Србских…а коју си ти изгледа договорио и добро наплатио.

Једина твоја реакција готово 10 година је: Кукњава, жалопојка, нарицање и страх!,,Ништа не можемо урадити, мали смо ми, слаби смо, прете нам, немоћни смо…! Ако већ ништа не можеш, ако си немоћан, мали, слаб…иди склони се у страну и ослободи место оном ко неће нарицати, већ ће знати, смети и умети!

И…поведи са собом ове ,,потурчењаке твоје” из Српске Листе коју народ дуго већ на очи не може да гледа. Не само због осам функција у просеку, гомиле новца, тендера, кућа, станова…већ због бескичмењаштва, патолошке снисходљивости, издаје, где чак и данас док рањене превозе у болницу, кажу: Албанци ово раде намерно да би гнев код народа изазвали и натерали га да на изборе не изађе. Јер бисмо тако север изгубили.

Грб УЧК-а, (Фото: Википедија)

Еј бреее…па колико нечовек треба да будеш да би овако нешто рекао? Бориш се против УЧК државе тако што је признајеш. развијаш, служиш јој и дајеш легалитет да ради и ово данас и још много горе ствари колико сутра, а које нам следе…ако им се не одупремо.

Тако да, председниче, када си већ ту у Рашки, поведи политички нус продукт алиас Српска Листа са собом, а нама у помоћ пошаљи Војску и полицију нашу. Или…ево не мора ни то. Само нас макар снабди ,,опремом”, да барем приближно будемо опремљени као Куртијеви параполицијски одреди.

Умећемо ми то много боље од тебе. Само нам руке више не вежи и као што рекох, опреми нас. А онда…са радошћу чекамо следеће сретање наше са РОСУ и свим јединицама њиховим које дођу на север.

Познајемо се ми добро.

Небојша Јовић

Извор: Покрет за одбрану Косова и Метохије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *