Грубач: Абаз у пољима политичке деструкције
21. децембар, 2023.
Шаптачи глупости
21. децембар, 2023.
Прикажи све

Овдашњи „несторовићи“

Овдашњи Несторовићи, (Фото: Архива)

Овдашњи Несторовићи, (Фото: Архива)

 Пише: наш стални дописник са Дивљег запада Милија Тодоровић (у улози Гарија Купера)

Збиља је фасцинантно колико је гласова грађана Србије добио политички шарлатан др Несторовић, по идеологији „равноземљаш“ и „марсовац“. Једино што је фасцинантније од тога јесте чињеница ко се томе овдје, у Црној Гори, подсмијева.

 Ако је смијешно што је др Несторовић онако и онолико исмијавао сопствену струку поводом короне, питам се како изгледа исмијавати сопствену историју, Светог Саву, Његоша..  а поводом идеолошке мржње према Цркви? Ако је Несторовић карикатуралан поводом теорије о Земљи као равној плочи, како изгледају они који тврде да је српство у Црну Гору увезао Сима Сарајлија?

И ако Несторовић „није нормалан“ у погледу плавооких људи и Марсоваца, шта рећи за оне којима је израз демократије и родољубља – блокада улаза у Цетиње, у форми непријављеног скупа, под руководством криминалаца, а против свештеника и вјерника који у Цетињски манастир долазе и тамо живе годинама и деценијама прије и послије тог срамног чина? Једноставно, кад мало боље размислим, Несторовић је збиља доктор за многе који му се ругају и чуде са овдашњих политичких адреса.

До читања у сљедећем броју …

1 Comment

  1. Игор каже:

    Милија, добро ли рече овим Пирелићима – палигумама!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *