Вучићу, ако случајно желиш да нам помогнеш, не долази сад
15. септембра, 2021.
Бакирова црква бошњачка
15. септембра, 2021.
Прикажи све

Данке Дојчланд човjека „који испуњава све“

Давор Калајжић (Фото: Direktno.rs)

Вучићева способност да изда и понизи ући ће у легенду. Меркелова се од Србије опростила на традиционалан њемачки начин – бруталним понижавањем.

Ангела Меркел и Александар Вучић (Фото: Предсједништво Србије)

Нажалост, најгоре од свих понижења није повела са собом. Александар Вучић остао је да гњицави и љигави, све више подсјећајући нас на легендарног Голума из „Господара прстенова“. „Прекрасни, мој прекрасни“, вјероватно стално понавља власник опљачкане и понижене Србије.

А Меркелова, у колонијалном стилу својих претходника на српском тлу, исказала је нескривени интерес за рудна богатства Србије. Наравно, то их је интересовало у свакој окупацији – отимање рудног богатства и робовска радна снага. Јуче волфрам, олово, бакар, злато и сребро, данас литијум. Опљачкали су из Србије нешто „мало“ више од тих дариваних пола милиона. И никада нису вратили.

Вучић у елементу, авиони, камиони, бомбони. Ево, догодине, крећемо да, захваљујући политици коју води Њемачка, градимо аутопут до Приштине. Погубио се у сопственим лажима до те мјере да више нема евиденцију. Колико прије годину дана је на хоклици у Вашингтону потписао изградњу тог аутопута са Американцима, али кад је „Мути“ већ ту, дај да се гмиже, ваља јој се захвалити за „све“.

И док Вучић сада већ нескривено говори да је признавање АП КиМ за независну државу једина опција, „Мути“ ипак има мало шлифа, па то пресно говно увија у обланду и прелива шлагом. То у Београду, а кад сутра стигне доље, слушаћемо шта стварно мисли.

Александар Вучић (Фото: Предсједништво Србије)

Њемачка политика на Балкану вјековима има само један правац – смањивање Србије и уништење Срба. Ни Ангелин насљедник ни насљедници неће радити ништа друго. За то су им увијек били потребни колаборанти, а Србија није оскудијевала, нити оскудијева. Пројекти „независно Косово“, „Сјеверна Македонија“, „Отворени Балкан“ и „мултиетничка Црна Гора“, само су фазе разградње концентрисаног српства у процесу стварању Велике Албаније. Крилатица је – Велика Албанија, мала Србија.

Њемачка је била и остаје предводник уништења Срба и Србије, од пројекта „НДХx2“, до „анексија БиХx2“.

Регионални њемачки гаулајтери, Шмит, Харадинај, Тачи, Курти и остали „савјетници“, Хескенс и Шредер, раде по бонској агенди. Од свог првог дана па до данас, Њемачка наоружава, тренира, обучава и развија косовску војску, са једним јединим разлогом – да створи озбиљну и јаку анти-српску формацију. Постоје озбиљне индиције да је дио живо рашчеречених Срба завршио на њемачком црном тржишту органа.

Тих смрдљивих пола милиона „донираних“ еура, то не вриједи једног цијелог Србина. Каква издаја, какво понижење!

Давор Калајжић, пензионисани службеник политичке канцеларије специјалног представника Генералног секретара УН

Извор: Direktno.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *