(ВИДЕО) Шапурићи се сабрали након више од два вијека у Доњим Црквицама
26. јул, 2023.
Група „Ортодокс келтс“: Најинтимнији албум на зеленом винилу
26. јул, 2023.
Прикажи све

Bing Chat stiže на Chrome, али са одређеним недостацима

Микрософт проширује доступност свог четбота вештачке интелигенције и уместо да је као досад резервисан само за Edge прегледач, Bing Chat стиже на Chrome

Иако бесплатан, Microsoft четбот вештачке интелигенције(AI) био је доступан само на Edge прегледачу, али се то сада мења јер Bing Chat стиже Chrome, пише 9to5Google.

Он, међутим, на још једној локацији неће радити баш у потпуности исто као и на Edge прегледачу.  Bing Chat, Chrome корисници треба да оду на „bing.com“ и потом клинкне на опцију Chat у горњем левом углу екрана.

Kомпанија је први пут најавила долазак на Chrome прошле недеље искачућим прозором у верзији оперативног система Windows 11 који је обавештавао људе да Bing Chat ради на још једном прегледачу, али у то време функција већини корисника и даље није радила. Kако ствари стоје, то је и даље случај са неким корисницима: после одласка на бинг.цом и клика на Chat, могуће је да ће се појавити искачући прозор на интернет страници који упућује прелазак на Edge прегледач, као што се то десило и нама.

Ипак, знајући да је некад потребно више времена док новине не стигну у све делове света, то не значи да функција уопште неће бити доступна, већ да је потребно сачекати још мало. Уколико преферирате Chrome у односу на Еdge, можда сте међу онима којима је функција већ прорадила, што можете проверити већ сада.
Извор: Сара Смоловић/benchmark.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *