У ово доба, прије 4 године
16. јануар, 2024.
За брод спремни
16. јануар, 2024.
Прикажи све

Вели Д. Живковић: „Наше грешке су нас довеле до пораза“

Живковић на трибини, у оквиру кампање под називом “Можемо боље” (Фото: ДПС)

Кандидат за предсједника ДПС-а, Данијел Живковић на некаквој смотри странке у Колашину поручио да су их с власти свргле сопствене грешке. Па!? Дјелимично то и јесте тачно, тј. понајприје су чинили само грешке у својој антидемократској и штеточинској политици, а тако би они наставили и даље да их грађани Црне Горе нијесу детронизовали.

Живковић на трибини, у оквиру кампање под називом “Можемо боље” (Фото: ДПС)

Дочим, Живковићево демагошко ћаскање о томе како су их поразили они који су „много гори од нас“ (тј. њих) сасвим је безвриједно, јер су их, да поновим, смијенили грађани Црне Горе, а не нека апстрактна политичка снага.

Ако би се политичке ствари у Црној Гори оголиле до суштине, доиста би се схватило да је ДПС управо грађане Црне Горе, баш г р а ђ а н е сматрао за своју највећу конкуренцију, па и препреку у енормном богаћењу. Са страначком конкуренцијом они су, углавном, били у добрим пословним интересима. 

Рекао је, признао је, Данијел и нешто што је ноторна истина: „Наша конкуренција нас је промијенила, јер се нијесмо мијењали на вријеме“.

Ну, само да кажем, ко год је живио у Црној Гори у вакту кад су све хитали промијенити осим власти, тај им неће ни за сто избора, ни за сто живота вјеровати да су се у било чему, осим у подмлатку промијенили.

Данијел Мила мијења, али не и ћуд његову!

Милован Урван

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *