Весели четвртак слави 15. рођендан: Стрип се враћа јачи него икад
1. март, 2023.
Молебни у Београду за наш верни народ, за наше светиње, за наше Косово и Метохију
1. март, 2023.
Прикажи све

Васић: У Паризу се надамо двоцифреном броју медаља

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Спортска директорка Олимпијског комитета Србије Соња Васић изјавила је да се нада двоцифреном броју медаља на Олимпијским играма у Паризу 2024. године.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„Биће другачије него у Токију. Пре свега, јер нисмо у јеку короне и позитивно је што је Париз близу. Неће бити велики изазов аклиматизације спортиста и траспорта. То ће бити предности које олакшавају пут ка медаљама и припрему. Ова година је јако изазовна, јер сви спортисти имају велика очекивања и потребна им је велика помоћ да би се квалификовали и треба да се подрже на прави начин“, изјавила је Васићева за РТС.

Српски стрелци су први обезбедили норме од свих српских спортиста за учешће на СП.

„Били смо презадовољни кад је Зорана Аруновић обезбедила прву норму. Трасирала је пут, као и пред Токио, где смо имали лепу, велику, бројчану мисију и највећи број медаља. Тако да се надамо још већој мисији и двоцифреном броју медаља у Паризу. Има пуно спортова који обећавају. Сви тимски посртови су и даље у игри, могу да обезбеде норме. Пратимо све и надамо се да ће на крају ове године биланс бити знатно већи“, рекла је Васићева.

ОИ ће бити одржане од 26. јула до 11. августа у Паризу.

Извор: b92

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *