Контић: Ловац на „државне непријатеље“
6. фебруар, 2024.
Антонић: Утеривање кривице филмом
6. фебруар, 2024.
Прикажи све

Траг мржње и подјела

Траг мржње и подјела, (Фото: Архива)

Траг мржње и подјела, (Фото: Архива)

Пише: наш стални дописник са Дивљег запада Милија Тодоровић (у улози Гарија Купера)

Када је свештеник Митрополије Г. Перовић на А тв рекао како неки „комитски“ медији у ЦГ играју „дупли пас“ са радикалним националистицким медијима у Србији, та ми се констатација учинила претјераном. А онда сам бацио око управо на његов случај и прозивке које су услиједиле од стране историчара Раковића кога је Перовић у истој тој емисији на А тв, назвао „небитном маскотом“.

Пратећи траг те кампање уочио сам јасну линији лудила. Раковић најприје гостује на Happy tv код Марића.  Онда његове тровачке мисли преносе потпуно безначајни портали којима овдје нећу ни да помињем имена. И, шта бива? Зруженом акцијом екстремиста из Подгорице и Београда, коментаре са тих радикалних шовинистичких српских портала преноси нико други него Антена М Дарка Шуковића. Дакле, за те портале као и за самог Раковића, готово да се не би ни чуло ни знало да им ехо не даје медијска провалија Антене М.

И на крају баладе, на тој истој Антени М, можете читати аналитичке коментаре на тему фингираног сукоба Раковић – Перовић, који у реалности и не постоји, осим у продукцији шовинистицке коалиције Happy- Антена М, и у испразним монолозима самог Раковића. Митрополија се не оглашава, озбиљни људи то не коментаришу, али су мозгови грађана бомбардовани овим беспризорним темама.

До читања у наредном броју…. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *