skupština
Никад више нећете бити ни условни, али ни неусловни побједници
9. децембра, 2021.
Огромна промена у односима Русије и САД
9. децембра, 2021.
Прикажи све

Спрема ли се велеиздаја?

Драган Ивановић и Драгослав Шћекић, (Фото: Фејсбук)

Алтернативним медијима шири се информација да потпредсједници СНП-а Драган Ивановић и Дргаослав Шћекић врше притисак на лидера странке Владимира Јоковића да пристане на понуду, или прецизније подлегне притиску да формира нову Владу са ГП УРА, СДСП-ом, СД-ом и мањинским странкама коју би подржали и посланици ДПС-а.

Не знамо колико у њој има истине, али у СНП-у треба да знају да би то била велеиздаја народа и гласача који су у нерегуларним условима одбранили цркву и срушили тиранију бившег режима. Да ли двије министарске фотеље вриједе жига издајника? Надамо се да је ријеч о трачу и да СНП неће изневјерити традицију часне и изворно народне партије.

Драган Ивановић и Драгослав Шћекић, (Фото: Фејсбук)

Према истим изворима Владимиру Јоковићу је за пристанак понуђена функција предсједника Скупштине. Он је то, како сазнајемо, у више наврата и на више мјеста одбио, оправдујући углед часног политичара који не подлијеже притисцима међународних адреса са којих нашем народу ништа добро није стигло деценијама.

Овим поводом огласила се и бивша посланица СНП-а, Данијела Марковић, на свом фејсбук налогу:

„Нека тужилаштво позове посланике Демократске Црне Горе да каже ко то коме нуди 10 милиона да би иуменио изборну вољу грађана. Корупцију смо дужни сви као грађани пријавити, а Специјално тужилаштво да покрене, извиђа поводом изјаве посланика на скупштинском заседању…чекамо…“

Извори: 24 часа и Данијела Марковић/Фејсбук

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *