Антињегошевски однос према Његошу
20. новембра, 2023.
Вајар Драган Раденовић: Како сам стварао скулптуру митроплита Амфилохија
20. новембра, 2023.
Прикажи све

Понижења

Буксовци и Николаидис, (Фото: Архива)

Наравно, сви се сјећамо како су и једни и други грмјели против понижења које мафија око Ђукановића сервира радним људима и грађанима ЦГ у виду срамних плата и све већег безнађа. Шта, не сјећате се тога? Ма немојте молим вас….

Буксовци и Николаидис, (Фото: Архива)

Пише: наш стални дописник са Дивљег запада Милија Тодоровић (у улози Гарија Купера)

Када Николаидис и „Books“-овци хорски запјеваше како Вучић понижава Милатовића, нијесам могао а да не потражим чувени „снимак“ јер ме је заинтригирало шта је то тачно ту било и за чим они тако жале? Мислим, њима је достојанство ЦГ на првом мјесту. И једнима и другима. Нијесу силазили са привилегованих положаја током Ђукановићеве ере: Николаидис је свако мало добијао неке награде и био савјетник за ово и оно (плаћени наравно) а „Books“- овци су редовно ишли на првом програму РТЦГ послије цртаног…. И наравно, сви се сјећамо како су и једни и други грмјели против понижења које мафија око Ђукановића сервира радним људима и грађанима ЦГ у виду срамних плата и све већег безнађа. Шта, не сјећате се тога? Ма немојте молим вас…. па они су баш познати по борби против понижавања Црногораца од стране 30 – годишње власти.

Елем, засметало је тим херојима правде и образа, како Милатовић културно ћути док Вучић говори. У Београду, на сајму вина. И како Милатовић не реагује истом мјером кад му Вучић кабадахијски упада у ријеч. Јер, мисле они, да је ту био Ђукановић, одмах би га посјека…

Ове дворске луде навикле на дворску атмосферу, не знају шта је пристојно и васпитано понашање човјека који је другом човјеку дошао у госте….

До читања у сљедећем броју….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *