Мило Ломпар: Његош вечита тачка спајања српскога рода
13. новембра, 2023.
Бисенић: Албански пример решења европске миграционе кризе: Kада Италија зове – Албанија се одазива
13. новембра, 2023.
Прикажи све

Пинкова истрага издајника

Имамо те телевизоре. Волимо да гледамо ТВ канале из Србије. Ваљда нека навика и лијепо сјећање на лијепу историју РТС-а, Студија Б, ТВ НС и осталих медијских драгуља. А волимо и да чујемо нешто паметно и драгоцјено на свом лијепом српском језику.

Пише: наш стални дописник са Дивљег запада Милија Тодоровић (у улози Гарија Купера)

Зато, понегдје и покаткад, завиримо и на канале коју одавно представљају симболе изопачења телевизијског посла. Да видимо и чујемо шта то гледа већина наших сународника.

И, тако, ето, понекад погледамо Пинк ТВ. Сулудо, али реално. И шта тамо видимо!? Мјесец и по дана прије парламентарних избора тамо је почео лов на шпијуне, издајнике и остале „непријатеље Србије“ који ће „окупирати Београд“ ових дана.

Осим приземности и провидности, гледалаца из Црне Горе овакав наратив неодољиво подсјећа на ТВ садржаје које нам је годинама уназад пласирао ДПС у посљедњим годинама своје одбране политичког монопола.

Посвуда издајници, шпијуни и разноврсни непријатељи државе… и све је то, наравно, била једна велика лаж. Један мехур од сапунице који се распрошио у додиру са свежим дахом живота.

И овај ружичасти балон нема бољу ни другачију перспективу.

До читања у сљедећем броју.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *