Ивана Вулета освојила бронзу
6. март, 2023.
Ливерпул са седам голова испратио Јунајтед у Mанчестер
6. март, 2023.
Прикажи све

Опозиција у Уторак полаже испит заједно са својим студентима

Мило Ломпар, (Фото: Архива)

У колико не буду на нивоу историјске одговорности као и неки други чиниоци у друштву, ту пре свега мислим на Цркву, у том случају ћемо ми доћи у једну врло тешку ситуацију, и мораћемо да организујемо, барем ми који се не слажемо са овим у вези са Косовом и Метохијом, отпор са много ниже тачке гледишта

Сада је на испиту такозвана национална опозиција. Она је та која мора да пређе једну толеранцију према овом режиму коју је често имала, а за грађанску опозицију ће бити врло лоше ако у овој ствари буде подржала прећутно или делатно сам режим, јер ће у наредној ствари која њој смета доћи под удар тог истог режима. Просто речено, ово је ствар на коме оба пола опозиције у Србији долазе у озбиљан проблем.

У колико не буду на нивоу историјске одговорности као и неки други чиниоци у друштву, ту пре свега мислим на Цркву, у том случају ћемо ми доћи у једну врло тешку ситуацију, и мораћемо да организујемо, барем ми који се не слажемо са овим у вези са Косовом и Метохијом, отпор са много ниже тачке гледишта. Мислим на миран и ненасилан отпор, да не буде плод неке манипулације.

Извор: Твитер

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *