Највише нелегалне градње на Скадарском језеру
4. август, 2023.
Градска ТВ
5. август, 2023.
Прикажи све

Мистерија Крушевог ждријела

Блокаде на улазу у Цетиње, (Фото: Архива)

Списак лица која су била пред очима Радуновићке је импозантна листа преступника. Вељовић је већ у затвору, за Калуђеровићем се трага, тзв Б. Његуш има подебљи досије….

Блокаде на улазу у Цетиње, (Фото: Архива)

Ево како чусмо судија није нашла разлога да терети Вељовића и дружину цетињских уличара за насилну блокаду магистрале и нападе на унифорнисана лица. За разлику од измишљене и ничим-никад доказиве реченице која се приписује предсједнику Милатовићу да треба жртвовати један број Цетињана како би се обезбједио пролаз магистралом, ови су „блокатори“ устоличења, били очигледни јавности, новинарима и бројним свједоцима, и њихова намјера да уђу у конфликт до крви против православних вјерника била је очигледна.

Па ипак судија Радуновић није нашла разлога да терети поменуте изгреднике за ремећење јавног реда и мира!

Списак лица која су била пред очима Радуновићке је импозантна листа преступника. Вељовић је већ у затвору, за Калуђеровићем се трага, тзв Б. Његуш има подебљи досије…. Сви су они били изгредници непријављеног скупа, без организатора, који је агресивно обуставио саобраћај на магистрали, пријетио оружаним сукобом, и све то према уредно пријављеном и уставно загарантованом скупу богослужења у Цетињском манастиру и устоличењу новог цетињског митрополита на истом мјесту и на исти начин како су устоличавани његови претходници.

Ако ово није био повод за даљу судску истрагу, у једној грађанској и демократској земљи, онда збиља не знам постоји ли у Црној Гори Устав, закони, право и правда?

Филип Драговић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *