САД се враћају да доврше посао, долази тренутак истине
24. октобра, 2021.
Руси поново побиједили Американце у трци за свемир
24. октобра, 2021.
Прикажи све

Како се народне паре на ТВ Подгорица троше за пљување и говор мржње против православаца

Студио Градске ТВ, (Фото: Антена М)

Чланове екстремних православних организација склоних насиљу, пљачки, каматашењу, криминалу и убиствима можете препознати томе што су им тијела исцртана крствоима а уста пуна Острога, наводи водитељка Денвника на Градској ТВ

Уводник вечерњег дневника Градске ТВ – Јавног сервиса Главног града шокирао је грађане који данас на друштвеним мрежама дијеле видео снимак уз згражавање уређивачком политиком Јавног сервиса Главног града.

Студио Градске ТВ, (Фото: Антена М)

Водитељка Дневника на Градској ТВ таргетирала је синоћ вјернике СПЦ односно Митрополије Црногорско Приморске као “саучеснике” убиства Љубише Мрдака у Никшићу, док је од разбојника бранио новац намијењен пензијама.

“Двојица осумњичених убрзо су ухапшени. Обојица поносни вјерници Цркве Србије, бранитељи светиња, литијаши. Недавно је у Беранама њихов брат у Христу опљачкао Цркву, исту за чију је наводну одбрану мјесецима литијао….

Чланове екстремних православних организација склоних насиљу, пљачки, каматашењу, криминалу и убиствима можете препознати по томе што су им тијела исцртана крствоима а уста пуна Острога.

Не кради, не убиј, љуби ближњег свог као себе самог превели су у “отимај, убиј, мрзи све који нису као ти”. Ко им је у томе помогао? Чему их је учила црква коју су наводно бранили? Ко им је објаснио да ће им злочини који чине бити опроштени стану ли у први ред одбране злоичина, лажи, отимања, фалсификата, ратног хушкања…”, прочитала је водитељка едукативни уводник, који је вјероватно имао за циљ “отрежњење” вјерника МЦП.

“Ова телевизија и њен дневник су слика и прилика бораца за “завртање ЦГ на прави пут”. Овако Дарко Шуковић, Иван Вуковић & со. правдају трошење новца свих грађана Подгорице, намијењен пружању сервисних информација.

Надам се да ће реаговати неке од невладиних организација које се баве оваквим примјерима фашизма и примитивизма финанцираног јавног финансираног Не само реаговати, већ исто пријавити надлежном органу. Јер, зар не, то им је посао”, каже Славен Радуновић, функционер ДФ-а.

Извор: Волим Подгорицу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *