Катнић пипа Милове кокошке
22. октобра, 2021.
Спајић да хитно испита тајне милионске исплате бивше владе
22. октобра, 2021.
Прикажи све

Ђукановић, пропадање и реформе

Мило Ђукановић (Фото: DW)

 

Са сједнице Главног одбора своје ДПС партије предсједник државе Ђукановић је поручио да је мандат ове Владе Црне Горе – ” вријеме пропадања Црне Горе” те да је ”Влада на издисају”.

На истој сједници, он је промовисао ”нови приступ” политици своје – како се нагласило – ”реформисане” партије, кроз већу комуникацију са људима!

О реформама у партији, поред Ђукановића, говорио је и Александар Богдановић, бивши градоначелник Цетиња и министар културе.

Дакле, комуникације са народом су се сјетили сада када су сишли са фотеља! Да ништа друго ова нова Кривокапићева Влада није учинила, него што нам је чланове Главног одбора ДПС-а приближила народу, а предсједника државе нагнала да брине о ”пропадању Црне Горе” – па ето, урадила је доста!

Од толико влада којима је лично био на челу, или иза којих је стајао као надзорни орган ( будући, без престанка, предсједник владајуће партије ) – а које су допринијеле општој привредној и институционалној запустјелости Црне Горе, Ђукановић је тек овој увидио мане! Али – боље икад него никад! А с обзиром да се налази на челу партије која се тек реформише, и која креће да комуницира са народом… могли бисмо још доста тога перспективног очекивати од Ђукановића.

Рецимо, нпр … можда ускоро, увиди грешке и предсједника државе, па га – онако у четири ока – пред огледалом, посавјетује да батали посао и реформама да неизмјеран допринос. ( Предсједниче, листа са твојим именом и презименом, на прошлогодишњим изборима је изгубила власт. Мало подсјећање… )

 

Милија Тодоровић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *