Црногорски мозаик
1. април, 2023.
Потписао – не потписао, све је прихватио
1. април, 2023.
Прикажи све

„Београдске таблице“

Београдске таблице и црногорска застава, (Фото: Архива)

Ово су збиља Милови очајнички трзаји: маскирани напали момка са црногорском заставом, изашли су из „мерцедеса београдских таблица“!! Нападнути је, како се прича, близак рођак власника ЦДМ. О, како провидно пропагандно анти-српско паковање.

Београдске таблице и црногорска застава, (Фото: Архива)

У петак вече „десио се“ (или је одигран) наводно немио догађај када су четри маскирана нападача напала момка са црногорском заставом, који се враћао са политичког скупа Мила Ђукановића. Док полиција не каже своје, остаје нам да наглас размислимо, коме иде у прилог да се врши физички напад на присталицу кандидата који данас на избора нема никаквих шанси? Наиме, према резултатима првог круга избора Ђукановићев противкандидат има 60 % подршке гласача, а сами Ђукановић ни пуних 40 %.

Да ли има логике да у том омјеру снага, фаворит буде насилан према припадницима оног кандидата који очигледно губи? Да ли има логике да се сјетимо када су се и којим поводом ( протести 2016 ) појављивали маскирани нападачи који су изашли из ондашње зграде Владе?

А ако размислимо да би овај напад једино одговарао Ђукановићу, у политичком, предизборном смислу, онда нам је још чуднија чињеница да су момка са црногорском заставом напале особе које су изашле из „мерцедеса са београдским таблицама“. Дакле, српски националисти, представници „српског света“ у Црној Гори, немају другог ауто, него баш мерцедес са „београдским таблицама“? Мислим, да ово не би прошло ни код Бранка Коцикице, али ајде да сачекамо истражне органе, да нам они кажу, ко то носи маске по Подгорици…?

Филип Драговић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *