Омогућити ћете ДПС-у да се врати без избора
12. децембра, 2021.
Божидар Касалица: Сјутра нас чека још једна политичка трагикомедија
12. децембра, 2021.
Прикажи све

Ванредни избори?

Враћање мандата грађанима, који су нам дали мандат прије годину и по, давање је кисеоника ДПС-у, ко год то заговарао.

Извор: Фејсбук

Нити се Права Црна Гора боји избора јер по свим истраживањима имамо већу подршку грађана него поједине партије парламентарне већине, које имају вишеструко више мандата, нити постоји бојазан да ће се ДПС вратити на власт, али сматрамо да је заговарање избора у овом тренутку, када треба да почну капитални пројекти прије свега који гарантују повећање стандарда свих грађана, нешто што умјесто у стабилизацију, уводи земљу у дестабилизацију и свеопшту атмосферу подјела, раскола и свађа.

Овој земљи и грађанима је преко главе избора три деценије, грађани више не могу да трпе те приче ко год их причао, грађани су нам дали мандат не да би им га враћали већ да би са њим нешто урадили и да би се договорили. То је наша обавеза и дужност.

Умјесто о изборима ми треба, сви скупа, да се посветимо повећању стандрда свих грађана, да се својски потрудимо да буџетом омогућимо реализацију пројекта који ће грађани осјетити већ од фебруара. Хајде да све своје снаге посветимо стандарду грађана, а не причом о изборима, ко год је заговарао.

Дубоко вјерујем да је вријеме за враћање дијалогу у оквирима парламентарне већине и да без обзира на разлике међу нама ипак можемо и морамо да дођемо до договора и компромиса.

Марко Милачић

Извор: Фејсбук

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *