Коначни резултати пописа према националној припадности, Југословена више од 27.000
30. април, 2023.
Како Хрвати виде дешавања у Мадриду?
30. април, 2023.
Прикажи све

Тањевић: ,,То је било на штету Партизана“

Богдан Тањевић, (Фото: Еспресо)

Чувени кошаркашки тренер Богдан Тањевић анализирао је читаву ситуацију и четвртфиналну серију Евролиге између Реал Мадрида и Партизана

Богдан Тањевић, (Фото: Еспресо)

Београдски црно-бели воде са 2-0 у победама, а прву меч лопту за пласман на Фајнал-фор имаће у уторак од 20.45 Арени.

Тањевић истиче да су туча и прекид другог меча у Мадриду више одговарала Реалу.

„Жељко има огроман утицај на публику, на првом месту се брине да дочек Реала буде ваљан, да се навијачи не свете играчима Реала. То је фантастично, тако ја видим културу агонизма, завршимо све ратове да не би било жртава. Оно није био фаул Љуља, то је некакав непромишљен излив беса. Да је могао да промисли, не би то никад направио. Пантеров гест није био претерано агресиван, био је гест претње, а онда је адреналин ушао у све. То је, наравно, на штету Партизана који у свему томе има шта да изгуби, јер не верујем да Реал може да се извуче из овог загрљаја“, рекао је Тањевић за „Новости“.

Тањевић верује да Партизан може до самог краја, али сматра да не треба стварати притисак.

„Мислим да може, али је најбоље не товарити им никакву обавезу. Боље да и ви новинари мало завежете губицу, да скренете пажњу на неке друге теме. Објективно, мислим да може да краја. Нико не улази у завршницу с бољом формом од Партизана и нико нема Обрадовића на клупи. То су два озбиљна фактора, али прво да се заврши ово са Реалом“, додао је Тањевић.

Извор: Б92

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *