Кривокапић: Није ми жао што нисам потписао Темељни уговор
3. мај, 2023.
Ранко Рајковић: Цетиње сјутра (други дио)
4. мај, 2023.
Прикажи све

„Сабља 2“ за тзв. ријалити шоу и остале ружичасте гадости

Прекидам минут ћутања и дане жалости из само једног разлога. Док ми ћутимо и сахрањујемо побијену дјецу, монструозни портали и ТВ куће (Kурир, Пинк, Ред Тв, Хепи…) несметано раде и на један непримјерен и сензационалистички начин говоре и о самој трагедији коју су, добрим дијелом, својим програмима поспјешили.

Фото: ИЛУСТРАЦИЈА

Мислим да нашем друштву треба нова акција „Сабља“. Али сада не као ликвидација ликвидатора, већ као моментално зауставља рада ових медијских центара, чији се програмски садржаји своде на отворени разврат  и насиље. Моментално и без остатка. Све што има било шта налик „Фарми“ и „Великом брату“. Све што до детаља износи шта је ко коме и када рекао, опсовао и запријетио. Укинути одмах сад!

Не, то није само унутрашње питање Србије ни  тамошњег РЕМ-а, него свих нас којима су њихови програми „на изволте“. Знам да су такви програми и створили и подржали номенклатуру и некултуру која сада влада Србијом, али не ради се ту више ни о њима. Него о нама.

Укинути одмах. Изгласати адекватне амандмане на већ донијете законе. Па власници и тајкуни нека се жале до правоснажних пресуда. Стразбура. До тада, крај!

Оливер Јанковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *