У Боки све присутније медузе, бука угрожава делфине
22. септембра, 2023.
Надахнуто се говори и надахнутије лаже
23. септембра, 2023.
Прикажи све

Мук ,,Српског Света“ на гажење елементарних људских права

Војин Грубач, (Фото: Архива)

Иако се и у Африци поштују елементарна људска права на своје име, презиме и етничко опредјељење тога у Абанији нема! А сви ћуте!?

Војин Грубач, (Фото: Архива)

У Албанији је почео Попис становништва 18. септембра и трајаће шест недеља, а да се нико од „заштитника српског народа“ није јавио по тој теми.
То је и очекивано, јер ниједан народ нема гору, инертнију и незнавенију политичку елиту која никада не ради ствари на вријеме: која увијек касни, вуче погрешне потезе и увијек се јада како им је неко други крив.

Ћути тзв. „Српски свет“, укључујући „крем“ који чине: „српски државници и политичари“, српске амбасаде и конзулати, дезоријентисана српска удружења,…

Збиља, да нису сви, баш сви „купљени“ када ћуте, јер када се пропушта нешто очито, ту нису чиста посла!?

А све, „заштитници Срба“!

Бар да се јави неки академик, или значајнији интелектуалац па да каже: господо, моменат је да се обрати пажња на Попис становништва у Албанији јер је то држава тоталне дискриминације неалбанског становништва, за нас је главно: Срба и Црногораца који немају право чак на сопствено име и презиме иако је Берлински зид давно пао.

Иако се и у Африци поштују елементарна људска права на своје име, презиме и етничко опредјељење тога у Абанији нема! А сви ћуте!?

Када је био Попис становништва у Србији, јавио се Курти да интервенише.

Пред Попис становништва у Црној Гори ових дана се јавио Ник Ђељошај, тврдећи да „нешто није у реду“?

А нико да се управо сада, када иде Попис становништва у Албанији јави и каже „пар ријечи“: Рами, Куртију, Ђељошају и напомене им да је Албанија по питању елементарних људских права дно дна антицивилизације и да тако неће моћи.

Зато, ако констатујемо да не постоје српски државници и политичари, јер је „државник“ појам праве и по интелигенцији моћне институције, да је Српски свет приватна фирма која „тумара као гуске кроз маглу“, бићемо блиски истини да су то ликови изгубљени у свемиру: који, тако јадни, никоме нису потребни и којима је „грош цијена“.

Војин Грубач

Извор: Фејсбук

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *