Српски фудбал на корак од Лиге Шампиона
10. децембра, 2021.
Будућност којој се радујемо : До Србије за 2 сата и 45 минута
10. децембра, 2021.
Прикажи све

Многи су се оклизнули у доказивању шовинизма Весне Братић

Владимир Јоковић и Весна Братић, (Фото; Архива)

Владимир Јоковић и Весна Братић, (Фото; Архива)Мн

Разумијем предсједника СНП-а што брани свог партијског пријатеља Василија Лалошевића, са партијског становишта сасвим легитимно и оправдано. Али је врло индикативно следеће, Јоковић, између осталог, каже :“ Није нам ни ДПС радио шта нам је урадила Весна Братић“. Жива истина, ДПС је СНП-у након подршке за избор Станковића и Катнића у Скупштини ЦГ, додијелио мјеста у Судском савјету, разним агенцијама, мјесто секретара Државне изборне комисије, мјесто предсједника Одбора за безбједност у Скупштини Црне Горе.

 Већина ових мјеста по политичкој снази је припадало ДФ-у, али подршка за избор Станковића и Катнића је капитализована. Све се ово дешавало док је Милић био предсједник партије, а једини који се успротивио подршци за избор Станковића и Катнића био је Велизар Калуђеровић. Тако да ствари можемо посматрати из више углова, није баш све онако како се жели представити ударајући се у јуначка прса.

Многи су се у ЦГ оклизнули у доказивању шовинизма министарке Весне Братић. Покушавајући да докажу да је Братићка шовинисткиња, сопствени шовинизам је изашао на дјело. Тако вам је то кад безобзирно атакујете преме некоме, кажете о себи нешто, што сте годинама са мање или више успјеха прикривали!

Божидар Касалица

Извор: Фејсбук

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *