Повријеђено 7 полицајаца, приведено 14 особа, двије ухапшене
5. септембра, 2021.
Слиједи најважнији меч у Септембарском циклусу квалификација
5. септембра, 2021.
Прикажи све

Ђукановић је једини владар који је командовао нападом на монахе и монахиње

Ђукановић: Само човјек без достојанства дозвољава себи да хеликоптерским десантом буде уведен у Цетињски манастир.

Ова изјава Ђукановића само је једна у низу оних срамних и вјешто упакованих у заштиту себе и свог царства изниклог на народној несрећи.

Зна он шта је желио и шта је урадио, па му се стога ништа не може праштати.

Фото: Принтскрин/Предсједник Црне Горе

Само човјек без достојанства може замутити несрећу и потпалити ватру, а онда утећи на сигурно. То није гандијевски него гаднијевски.

Ђукановић је својој столици расклиманој због властите подивљале неситости подредио цијело Цетиње. Данима је хушкао појединце и групе на сукоб са полицијом, узевши притом све Цетињане за таоце. Онда се измакао с улице у топло и сигурно, јер он тако замишља шуму и борбу из шуме. На крају, из раздрљене црне кошуље, сипа распојасане ријечи и криви друге.

То је једини владар у нашој историји који је командовао нападом на монахе и монахиње и да полиција није радила свој посао био би то незапамћен пир сличан оном који је најављивала Мирна Никчевић.

Кад се све смири схватиће Цетињани да је то једини успутни и привремени становник Престолнице којега треба испратити тамо одакле је дошао.

Само би човјек без достојанства гурнуо неколико стотина људи испред себе да насрћу на манастир, а онда, под заштитом која му припада, скрајнуо своју задњицу у јаначки Мајбах.

Горан Даниловић (Извор: Фејсбук)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *