Највише деце рођено је у подсахарској Африци
1. јануар, 2024.
За главног уредника Српске књижевне задруге изабран Никола Маринковић
1. јануар, 2024.
Прикажи све

Дејан Пековић: Да се на Еуру не понови ријалити из Kатара

Драган Стојковић Пикси, (Фото: Старспорт)

Сјајне изјаве Драгана Стојковића последњих дана, потпуно свесног свега онога што није ваљало и онога што је било добро, уз један максимално објективан осврт на ово што је било и она што долази и у жељи за преко потребним миром пред велико такмичење које Србији долази – ЕУРО у Немачкој.

Драган Стојковић Пикси, (Фото: Старспорт)

Искрено се надам, после свега што се дешавало у Kатару и том лудилу информација које су цуриле са свих страна, једног најнижег нивоа, бављења личним животима и приватним односима који су личили на ријалити које, нажалост, гледамо свакодневно – да ће све то бити једна само ружна прошлост.

Надам се да је и Стојковић са стручним штабом свестан свега тога и да ће изоловати екипу потпуно у Немачкој и да ће време док Србија буде на најтежим испитима на терену анализирати утакмице и противнике у преко потребном миру и фокусирана да направи нешто велико.

Меси је био и остао велики, али је постао највећи када је својој земљи донео титулу првака света. Новац и популарност прођу, као и живот, али када своју земљу доведете на врх – онда то траје бесконачно и време које тече не може ни да окрзне ваше име.

Dejan Peković FOTO: Printscreen

У славу двојици левоногих фудбалера које је Бог, када се спустио на земљу, дотакао у аргентинским разноликостима сиромаштва и славе, Дијего и Лео…

Дејан Пековић, бивши фудбалер, а сада фудбалски агент и стручни консултант у емисији „Фудбал фест“ на РТЦГ

Извор: direktno.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *